Category
Enpresa txikiak

KUKO

SORMENA

ETA TALENTUA ESKUTIK

 

Ezin dugu ukatu Goierriko eskualdean paradisu gastronomiko batean bizi garela. Ormaiztegiko Kuko jatetxea dugu horren lekuko. Beraien lana urtaro ezberdinetara egokitzen dute, hurbiltzen direnak zoriontsu egiteko.

 

Sasoi bakoitzeko neurrira pentsatutako menuak prestatzen dituzte eta proiektu honetan gure lana, menu horiei euskarria jartzea izan da, mahaian eseri orduko abenturari hasiera emateko modurik atseginena izan dezagun.

 

Gure amonek esan izan diguten bezela; zenbat eta motzagoa izan lurra eta sukaldearen arteko tartea, hobe. Bada, oraingoan, gure egin dugu gogoeta hau; zenbat eta motzago sormenaren (TANDEM) eta talentuaren (KUKO) arteko tartea, hobe.

 

Menuentzako egurrezko euskarriak…

Share on pinterest